Lotto

Lotto er et av nordmennenes store favorittspill. Nå kan du også prøve nettlotto, med flere og større gevinster.

Slik spiller du lotto på nett

Eurolotto er den mest populære lottosiden på nett, og her er toppgevinsten på godt over 200 millioner norske kroner. Det eneste du trenger å gjøre, er å registrere deg som spiller, gjøre ditt første innskudd, og velge ut lottorekker over x-antall dager eller uker. Lottorekken hos Eurolotto.com består av fem tall og to bokstaver, og plasseringen har også en betydning: for å få gevinst må tall og bokstaver stå i riktig rekkefølge.


Nettlotto blir mer og mer populært

Flere og flere tør å spille på nett. Dette betyr at flere ser fordelen med å spille på utenlandske spillselskaper som Eurolotto, eller at de benytter seg av nettsiden til Norsk-Tipping.no – hvor man for eksempel kan levere ukens Viking Lotto.

En grunn til at mange velger Eurolotto, er at det er trekning hver eneste dag klokken 20:00. Kjøper du rekker for flere uker, får du også rabatter i form av gratis lottorekker. Det lønner seg med andre ord å kjøpe lottorekker for 10 uker av gangen, hvor man vil få 12 rekker gratis (verdi 24 euro) for hver faste rekke man har sendt inn. Toppgevinsten på 200 000 000 norske kroner er nok også av stor faktor, og et gigantisk trekkplaster for lottospillere over hele verden.

Er du litt skeptisk til online lotto fortsatt, kan du benytte deg av en kampanjekode hos Eurolotto – registrer deg som spiller, og gå inn på “min konto”. Der skal du se en link til “verdikode/kampanjekode”, hvor du kan skrive inn “eurolotto”. Dette vil gi deg et gratis lodd, som gir deg muligheten til å teste Eurolotto helt gratis, samtidig som du kan vinne over to hundre millioner! Vi gjør oppmerksom på at dette tilbudet er tidsbegrenset, og at det når som helst kan bli avsluttet.