Superlotto

Superlotto er en av Norsk Tippings nye satsninger. Du er automatisk med, så lenge du har spilt lotto, og kan vinne opp til 50 millioner kroner!

Få et lodd per lottorekke

Du husker kanskje “millionsjansen”, som hadde sin siste trekning nyttårsaften 2011. Superlotto skal ta over, men i stedet for å bli trukket hver eneste helg, er det en trekning i kvartalet. Dette blir det selvfølgelig større premiepotter av.

For hver lottorekke du spiller, får du ett “superlotto-lodd”. Jo flere lodd du har, dess større er selvfølgelig sannsynligheten for å stikke av med den gigantiske pengepremien.

 

Hvordan fungerer Superlotto?

10% av hver kjøpte lottorekke går til Superlotto-potten, som hadde sin aller første trekning 7. april, 2012. Spenningsmomentet foran hver trekning er om det blir én eller flere millionærer. Det skal nemlig trekkes ut om det blir én eller så mange mennesker som det er millioner i potten, som skal stikke av med premiepotten.

Siden 10% av hver lottorekke går inn i potten, anslår Norsk Tipping at hver Superlotto-trekning vil bestå av ca. 50 millioner kroner i premier.

Og husk; du er med i trekningen, så lenge du har spilt lotto. Lykke til!