Eurojackpot Norge

EuroJackpot er den nye storsatsningen i lottonorge. Potten vil være på minst 70 millioner kroner hver eneste uke!

EuroJackpot Norge er bare en del av et stort internasjonalt lottosamarbeid med nasjoner som Danmark, Estland, Spania, Finland, Nederland, Italia, Tyskland og Slovenia. Den første trekningen tok sted 23 mars 2012, mens Norge ble med i samarbeidet i januar 2013.


Dette er Eurojackpot

Dette er et spill som på mange måter er elsket og hatet. Det negative med spillet, er at det koster hele 25 kroner per lottorekke. Det er også svært liten vinnersjanse med tanke på førstepremien – ca. 1 til 60 millioner. Sammenligner vi med vanlig lotto, koster hver rekke 4 kroner og man får i tillegg en mye større vinnersjanse på førstepremien.

Samtidig garanteres det 70 millioner kroner i førstepremie hver uke, og potten kan komme opp i flere hundre millioner.

Trekningen skjer på TV2 hver fredag, og du må huske å levere inn rekkene innen klokken 19:00 samme dag.

Eurolotto: Et alternativ til EuroJackpot Norge, er Eurolotto. Her er det trekning hver eneste dag, og toppgevinsten er på langt over 200 millioner norske kroner. Du vil også få rabatter bed kjøpt av flere rekker.

Slik spiller du

For å stikke av med førstepremien, må du ha fem av 50 hovedtall rette. I tillegg til dette, må lottobongen din også ha to riktige stjernetall, som det totalt finnes åtte av. I tillegg til formuen på førsteplass, er det selvfølgelig store siffere på plassene nedenfor også.