Eurolotto

Eurolotto er den mest populære lottoklienten på nett. Les vår omtale, og spill om over to hundre millioner kroner.

Jackpot på over to hundre millioner

Førstepremien hos Eurolotto er progressiv, som vil si at den øker helt til noen er så heldige at de treffer full pott. Eurolotto.com hevder at det er titalls mennesker i Norge som ville vunnet toppgevinsten hvis de hadde spilt på Eurolotto. Trøstepremien får da bli at de får 10 000 kroner, helt gratis, bare fordi de hadde skiltnummer på bilen som er identisk med en trukket lottorekke.


Litt mer om Eurolotto.com

Eurolotto.com driftes av et datterselskap av Cherryföretagen AB, og en av frontfigurene er norske Morten Klein – som kanskje er mest kjent for NorgesAutomaten.com. Lottospillene begynte i 2011, og har fått mange spillere internasjonalt, og kanskje spesielt her i Skandinavia. Lisensen ligger hos Gaming Authority (LGA), som har de strengeste rettningslinjene på markedet, og blir dermed et sikkerhetsstempel for deg som spiller.

Hver eneste kveld klokken 20:00 er det klart for ny trekning. Kjøper du rekker for flere uker, vil du få rabatter – Spill en fast rekke i 10 uker, og få 12 dager gratis. Du vil da betale 116 euro for alle ukene, og få en lottotrekning hver eneste dag!

PS: Registrer deg nå, og få en gratis lottorekke!

Skrapelodd tilbys også

Selv om Lotto er hovedprioritet, ryktes det at det vil komme et helt eget casino med tiden på Eurolotto.com. Per dags dato er det skrapelodd som tilbys som sidespill. Her er det dessuten verdt å nevne at Hege fra Hordaland vant 4,5 millioner kroner på et av skrapeloddene. Kanskje det kan være verdt et forsøk?