Oddstipping

Det er mange gode oddsobjekter på nett, med god teoretisk tilbakebetalingsprosent.

Bedre odds på nett

Du finner langt bedre odds på nett, enn du gjør hos din lokale kommisjonær. Dette er på grunn av den teoretiske tilbakebetalingsprosenten, som på nett nesten er lik 100%. I tillegg til den beste oddsen, har man også et mye større og bredere spillutvalg, samt gode bonuser og kampanjer.

 

Hvor bør du spille?

Det er et hav med gode oddssider på nett, men vi har havnet på tre valg som vi vil anbefale deg. Du ser banner/link øverst i denne artikkelen, hvis du har lyst til å registrere deg eller sjekke ut de forskjellige nettsidene. Oddstipping er spennende og underholdende, men vi ønsker også at våre lesere skal få mest igjen for pengene.

Betsafe: En av de mest populære sportsbookene på nett de siste årene, og leverer en fantastisk bredde med oddsobjekter. Slagordet er dessuten at man kan “vinne på nesten hva som helst”, noe som ikke kunne vært mer sant. Leter du etter et spillobjekt som ingen har, kan du foreslå dette for Betsafe – og oddssetterene kan begynne på jobben sin. Gode bonuser, gratiskonkurranser og kampanjer hver eneste uke og mengder med spillobjekter er stikkordene for Betsafe.

Unibet: Kanskje det mest populære spillstedet for norske spillere de siste årene, med over 200 000 registrerte spillere. Har i mange år vært giganten på nettopp sportsbook, og er blant annet flere steg foran konkurrentene når det kommer til livebet og live stream av spesielt fotballkamper. Et stort pluss for mange nordmenn er at det også tilbys spill på hest.

Betway: De gamle er fortsatt eldst og med mest erfaring. Betway har vært en god sportsbook i mange år, og opprettholder dette ved å oppdatere seg og forme seg etter dagens etterspørsel. Du vil motta en av de beste oddsbonusene på markedet når du registrerer deg og setter inn penger, samt fantastisk odds på spesielt engelsk, norsk, tysk og spansk fotball.

Vi vil også nevne at samtlige av sportsbookene over også har casinospill og andre spillutvalg, for deg som er interessert i enda mer action.