Oddsbonus

En av de største fordelene med odds på nett, er at man får en solid bonus på det første innskuddet. Se hvor du får best tippebonus!

Få best tippebonus

En innskuddsbonus har fått mye ufortjent kritikk. For det første er det helt opp til hver enkelt om man vil ha en innskuddsbonus – det er på ingen måte en tvang. Omsetningskravet varierer også veldig fra aktør til aktør, men omsetningskravet på tippebonusen er alltid lav – standarden er å omsette bonusbeløpet fem ganger, med minst 1.50 i odds per spill. Det er altså et overkommelig omsetningskrav, og dess bedre bonus du får, dess lettere blir det å spille ut bonusen.

Vi vet nøyaktig hvor du får den beste oddsbonusen, slik at du kan tippe med de beste forutsetningene!


Sjekk ut Betways oddsbonus

Hos Betway.com får du et 500 kroners risikofritt spill med en gang du registrerer deg og setter inn ditt første innskudd. Dette gjøres ved at du spiller for dine egne penger (opptil 500 kroner), og får igjen pengene av Betway som en bonus – uansett om du vinner eller taper på ditt spill.

Omsetningskravet er på fem ganger, og må omsettes innen 7 dager.

I motsetning til andre bonuser, hvor du får et beløp matchet med innskuddet du setter inn, er altså det første spillet du gjør hos Betway helt risikofritt. Vi mener dette er de beste oddsbonusen, fordi du kan satse en høy sum uten å risikere dine egne penger. Dette kan resultere i en stor gevinst, og en pangstart for din oddskarriere hos en av Europas største bookmakere.

Betway har også LiveBet, hvor du kan tippe mens kampene pågår.