Fotball stream

Mange aktører gir deg nå muligheten til å se flere fotballkamper helt gratis. Se hvilke nettsider vi anbefaler!

Streaming av store Europeiske ligaer

Man kan streame de fleste Europeiske ligaer, men kvaliteten på for eksempel Premier League vil nesten alltid være dårlig. Her er det svært dyre rettigheter, og nesten all stream av denne ligaen er ulovlig – og kvaliteten er ofte deretter. For å se Premier League, anbefaler vi deg å investere i TV2s Premier League-kanaler, som koster litt over 200 kroner i måneden – men tilbake får du altså verdens største liga, samt programmer og nyheter fra England. Du får også sett noen av de største oppgjørene fra Championship, og klassikere fra tidligere sesonger.

Hos aktørene vi anbefaler, får du derimot kvalitetsstream fra mange store Europeiske ligaer – Sverige, Danmark, Portugal, Italia, Spania, Frankrike og Nederland. Du kan også streame u-19 og u-21 landslagskamper, og utvalgte cuper i europeisk eller verdenssammheng.

La Liga Stream

Her ser du spansk fotball gratis.

Les mer

Her får du beste fotball stream

Norske nettcasinoer er noen av de beste på å streame fotball. I tillegg til dette, kan man satse penger i samme vindu – det betyr mer underholdning for deg som er glad i fotball.

Dette er våre anbefalinger:

– NordicBet
– Unibet
– Betsson

Hos samtlige er kravet at du har penger på konto, eller har satt et spill i løpet av de siste 24 timer for å få tilgang til livestream. Det holde rmed én krone på konto. Gjør derfor et innskudd på en hundrelapp eller liknende, så kan du spille litt også – og du har kjøpt rettigheter til å se så mange fotballkamper du bare orker.

Best odds i verden

Man snakker ofte om teoretisk tilbakebetalingsprosent når man sammenlikner ulike aktører. Hos disse får man tilbake opptil 100% av det man satser (i teorien), mens man hos for eksempel Norsk Tipping har en prosentsats som varierer fra 50%. Det er med andre ord en skyhøy forskjell.

Husk at du også får en når du setter inn penger for første gang, noe som gir deg ekstra mye tilbake.

Registrer deg på samtlige av disse tre, og du kan streame noen av de beste oppgjørene i hele verden, helt gratis. Alle disse har også en kjekk livescore-løsning, som gjør at man enkelt kan holde følge med alle kampene som pågår. Dette er perfekt når det for eksempel er Champions League eller i andre situasjoner når det spilles flere storoppgjør på samme tid.