Fotball odds

Fotball er verdens mest populære sport hva kommer til oddsspill. Vi viser deg hvor du bør spille!

Fotball odds på nett

Skal du spille på fotball, bør du uten tvil spille på nett. Du får bedre odds, en god innskuddsbonus, og ikke minst mange kampanjer er noen av fordelene med å spille fotball odds på internett. Sidespill, eller ekstraspill, finnes det massevis av – for eksempel første målscorer, resultattipping, handicap-tipping, livebet (spill mens kampen pågår) og liknende.


Hvor bør du spille?

Skal du spille odds, har du ekstremt mange muligheter. Vi samarbeider tett med mange norske sportsbook-tilbydere, men har en liten favoritt i Betsafe. Grunnen til dette, er at de alltid har gode odds på sine spill, og er ikke minst det beste nettstedet på å arrangere konkurranser og kampanjer. Man har blant annet Quick Tip hver eneste helg, som er en gratis tippekupong med 3000 kroner eller mer i ekte gevinster. Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle ut tippekupongen med to halvgarderinger, og trykke på “send inn”.

Betsafe matcher dessuten ditt innskudd, og gir deg dobbelt så mye penger å spille for. Setter du inn for eksempel 1500, vil du få 3000 kroner å spille for. Omsetningskravet på odds er svært enkelt å spille ut. Standardkravet er ofte på 5-7 ganger i et tidsrom på 90 dager.

Noen av sportsgrenene du kan spille hos Betsafe odds er: Fotball, håndball, basket, tennis, formel1, golf, ishockey, bordtennis, rally og mye mer.

I tillegg kan du foreslå spill, der andre brukere kan stemme opp dtt forslag. Plutselig har Betsafes oddssettere lagd et oddsobjekt av ditt forslag. Er du ute etter alternative oddsspill, kan du sjekke ut kategorien “almost anything”, hvor du kan finne politikk-objekter, reality-tv og mye annet.