Mega Fortune

Mega Fortune har verdensrekorden på høyeste utbetalte jackpot på nettet. Denne jackpotten var det også en nordmann som vant! Spill Mega Fortune gratis!

Mega Fortune – progressiv spilleautomat

Mega Fortune er en progressiv spilleautomat, som betyr at jackpotten vil øke etterhvert som spillere over hele verden spiller. En liten bit av hver innsats går rett til Mega Fortune Jackpot.

 

Mega Fortune Jackpot med rekordutbetaling

I 2011 utbetalte Mega Fortune hele 92,4 millioner kroner. Dette er verdensrekord i utbetaling av jackpot på nettet. Som om ikke det var nok var det faktisk en nordmann som stakk av med hele formuen! Han spilte hos Betsson.com.

På Mega Fortune kan du spille opp til 25 gevinstlinjer, med innsats fra €0.01 til €0.50. Du kan også velge 4 ulike nivåer å spille på.

Samler du to scatters (symbolet av champagne) i samme gevinstlinje vil du vinne 2 ganger innsatsen. Får du 3 eller flere scatters i vinduet, vinner du freespins. Under freespins får du nye spins eller høyere multiplikator hvis det kommer to eller flere scatters i bildet.

For å komme til bonusspillet, der du kan vinne de progressive jackpottene på Mega Fortune, må du få tre bonussymboler. Deretter vil du bli overført til bonushjulet, der du skal stoppe hjulet på feelingen. Målet ditt er å komme inn til neste hjul hele tiden, helt til du er i det innerste hjulet, og kan innkasere Mega Fortune Jackpot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *