Mega Fortune Tips

Spilleautomatenes svar på Rolls-Royce er kanskje nettets mest populære spill på et nettcasino. Vi gjør oppmerksom på at spillet selvfølgelig er random-generated og at det ikke er mulig å “lure” spillet til verken det ene eller det andre.

Når du spiller for å vinne jackpotten, spiller det ingen rolle hva slags innsatsnivå du spiller med. Sjansen for å komme til jackpot-spillet er like høy uansett hvilket innsatsnivå du velger. Pass derfor på å justere dette ned til “1”, hvis du ellers har spilt med høyere risiko.

Når man kommer til lykkehjulet er det mange som har forskjellige strategier. Vi kan (dessverre kanskje?) avsløre at det ikke finnes et triks for å trykke riktig. Alt er tilfeldig, og du kan like gjerne vinne som å tape uansett hvor “bra” din timing er. Det eneste tipset vi kan gi, er derfor å holde for øynene når man trykker.

Er du litt overtroisk av deg, finner du gjerne egne strategier – for eksempel når det gjelder “timingen” på når og hvor du skal trykke når du er i lykkehjulet. Dette er bare moro – det er jo tross alt underholdning.