Sjekk ut NetEnts nye Ville Vesten Automat

NetEnt har overrasket alle med å lansere en ville vesten slot med tegneserieaktig preg og fete bonusmuligheter.

Betsafe6000Om du liker John Wayne og de gamle westernheltene vil du sikkert også like denne automaten med ville vesten tema som det lukter kruttrøyk av. Det er bare å finne frem guttungens kruttlappistol eller din egen gamle cowboyhatt fra firmafesten, for nå er det vill vest og togrøveri som står på menyen i tiden fremover. Dersom du elsker freespins og bonusspill vil du neppe bli skuffet av det NetEnt har vartet opp med denne gangen. Automaten er å finne hos Betsafe og du kan spille den allerede i dag. Lydsporet er slentrende og i bakgrunnen skimter du toget som skal ranes igjen og igjen inntil gjengen du er med i er både rike og fete. Vel, det viktigste er vel at du selv stikker av med mesteparten, for å ikke si alle, pengene helt selv, men det er en annen sak. Grafikken og helhetsinntrykket er fantastisk og vi kan absolutt anbefale at du sjekker ut denne automaten snarest, enten via gratis spill med lekepenger eller med ekte penger.

Spill Wild Wild West gratis

Kanskje lurer du på om det er mulig å spille denne automaten gratis uten lekepenger? I så fall må det være freespins-modus du tenker på. Dette kan aktiveres via scatter-symboler som er så vanlige på NetEnt slots. Det er bare å treffe minst tre av dem samtidig så vinner du flotte gratis spinn i lange baner. Du kan vinne alt fra 10 til 30 gratis spinn på denne måten avhengig av hvor mange scattere du treffer. Det er dessuten et meget spennende bonusspill du kan aktivere når du treffer 3 safe-symboler på skjermen, og da gjelder det å velge riktig safe å åpne slik at du vinner hele 50 ganger din originale innsats.

Betsafe velkomstbonus

Det er enkelt å skaffe seg en fet velkomstpakke hos Betsafe, og du får 15 gratis free spins uten krav til innskudd bare for å bli medlem via lenken under.
Hent din bonuspakke nå!

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *