Sjekk ut Golden Fish Tank slot turnering hos MrGreen

Det er endelig klart for å prøve fiskelykken hos MrGreen på deres flotte nye spilleautomat, Golden Fish Tank, som de også kjører en kampanje på nå.

MrGreen6000Det er på tide finne frem dykkermaske og snorkel og stupe uti på den dype enden av MrGreen Casino, for der kan du delta i en heftig Golden Fish Tank konkurranse hvor du kan vinne flotte premier i form av kontanter. Fiskelykken bør være på din side dersom du skal nå helt til toppen av denne turneringen, og det er derfor du trenger å ha utstyret i orden når du spiller i denne turneringen. Det er en kjent sak at alle ekte fiskere har en slags lykkeamulett for å øke fiskelykken, og vi anbefaler at du gnir denne ekstra hardt i hendene for å øke dine sjanser i Golden Fish Tank konkurransen. Det er nemlig store pengesummer som står på spill i denne konkurransen, og vi er sikker på at du vil finne stor glede om du plutselig blir 50 000 kroner rikere. Snakk om fiskelykke av en annen verden, ikke sant? Det er dessuten alltid moro å teste ut nye spilleautomater, og Golden Fish Tanks fra selveste Yggdrasil er ingen skuffelse i så måte.

Golden Fish Tank free spins

Det er et meget morsomt spill du kan teste hos MrGreen i disse dager, og vinne flotte kontantpremier i tillegg i deres turnering og loddtrekning. Hele spillet foregår under vann og symbolene er flotte 3D fisker og kortstokksymboler. Du kan dessuten aktivere freespin-modus via scattersymbol som gir deg gratisrunder i bøtter og spann. Det er 5 fiskehjul og 20 gevinstlinjer på denne automaten, og vil kan love deg timevis med moro og spenning. Det er penger å hente i MrGreen turneringen for alle de 200 beste spillerne, så du har gode sjanser til å bli en vinner dersom du kommer i gang allerede i dag. Det er bare å kjøre på og gi jernet, så blir du fort en del tusenlapper rikere i denne konkurransen. Følg med på vinnertavlen om du henger med i teten, og det er dessuten en loddtrekning for alle de 500 beste også som gir deg ekstra vinnersjanser.

MrGreen bonus

Det er bare å kjøre på i denne konkurransen. Dersom du er ny spiller så kan du hente deg 20 free spins gratis via lenken under. I tillegg kommer en heftig velkomstbonus du ikke vil gå glipp av. Sjekk ut Golden Fish Tank turneringen i dag du også!
Hent din bonuspakke nå!

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *