Odds på presidentvalget i USA hos Unibet

Som du kanskje har fått med deg så er valgkampen godt i gang i USA, og ordkrigen mellom Trump og Hillary er både bitter og intens. Hvorfor ikke benytte anledningen til å satse noen slanter på din favorittkandidat? Vi har dessuten et stalltips om en joker som kan gi stor utbetaling om det slår til.

Unibet beste casino bonusDet er vanskelig å ikke la seg underholde av det vanvittige valgsirkuset som har utspilt seg i USA helt siden Trump landet i manesjen med sine mange krumspring og uttalelser. Mange kalte ham en klovn som aldri kunne vinne nominasjonsvalget. Vel, han slo ut 16 sterke konkurrenter og formelig brøytet seg vei frem til nominasjons-tittelen, og nå står han også stått ansikt til ansikt med sin erkerival, Hillary Clinton, som han konsekvent kaller for «Crooked Hillary» på grunn av hennes mange skandaler og det faktum at hun er under kriminell etterforskning av FBI for både epost-skandalen og Clinton stiftelsen med beskyldninger om «pay for play». Det er imidlertid en annen form for «pay for play» vi skal promotere her, og det er muligheten du har til å cashe inn på dette valget. Vi skal se på Trump, Hillary og en joker som potensielt kan gi deg storgevinst.

Kan Bernie Sanders være en «October surprise»?

Akkurat nå er oddsen på Clinton 1.35, mens Trump ligger på 3 blank i odds. Unibet regner altså Hillary som favoritt til tross for hennes pågående FBI-etterforskning og hennes tvilsomme helsesituasjon. Ja, hun klarte seg bra i debatten, men hun har likevel slitt med helsen gjennom hele kampanjen og ryktene sier det er alvorlig (noe kollapsen på 11. september jubileet bærer vitnesbyrd om). Da tenker du kanskje at Trump er mannen å sette pengene på. Han har helse av stål og leder på mange meningsmålinger med så mye som 5-6 poeng etter debatten hvor han ble ufint behandlet av både moderator og Hillary.

Men hold an et øyeblikk. Dersom du virkelig ønsker å sette penger på en joker som kan gi storgevinst så har vi et lite tips å komme med. Oddsen på Bernie Sanders er nemlig hele 67 ganger innsatsen. Ikke så rart kanskje, siden han ikke er med i racet lenger. Men hva om noe skulle skje med Hillary? Hva om helsen ryker eller FBI arresterer henne? I så fall er det kun én mann som kan steppe inn og faktisk slå Trump, og det er Bernie. Det vet nok det Demokratiske partiet også veldig godt. Så, vårt stalltips er å sette noen slanter på Bernie og følge med i spenning hva som skjer frem mot 8. november når valget avgjøres.

Unibet velkomstbonus

Som ny spiller hos Unibet får du dessuten en solid 200% bonus opptil 1000 kroner når du setter inn penger første gang. Det er bare å komme i gang allerede i dag så lever du i spenning frem mot valget.
Hent din bonuspakke nå!

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *