Betsafe Rockekampanje med 500 000 free spins i potten

Oktober er omdøpt til Rocktober hos Betsafe, og det er enorme mengder freespins og penger i potten med daglige og ukentlige premier.

Betsafe6000Det er bare å koble til anlegget og finne frem dine hullete jeans og naglete skinnjakke for rockemåneden er over oss for fullt med daglige freespins å hente seg hos Betsafe. Det er også ukentlige pengepremier du kan vinne ved å delta denne rocketurneringen og det er altså hele 50 000 kroner i potten på de ukentlige premiene. Rocktober rockekampanje hos Betsafe varer frem til 25. oktober, så du har enda god tid til å delta og vinne. Det er alltid moro med quiz og turneringer, men spesielt spennende blir det når temaet er rockehistorie og kunnskap om rock. Det handler selvsagt mest om de 3 berømmelige rockeautomatene fra NetEnt som alle har blitt lansert i år. Vi snakker selvsagt om Guns N’ Roses, Jimi Hendrix og den nye Motörhead spilleautomat som ble lansert for bare noen uker siden.

Vår personlige favoritt er Guns N’ Roses slot fordi denne rett og slett føles som den mest gjennomførte og mest spektakulære spilleautomaten vi har sett. De to andre lever ikke helt opp til det NetEnt leverte med sin første rockeautomat som ble lansert i januar i år. Du trenger å finne ut hva som er dagens spill ved å løse dagens quiz-spørsmål. Deretter må du gjøre et innskudd på minst 100 kroner og omsette for minst 500 kroner på «dagens automat». Dette gir deg 50 freespins umiddelbart på din konto. Du kan dessuten vinne 10 super spins dersom du fortsetter å spille og omsetter for 4500 kroner.

Betsafe Rocktober turnering

Det er altså daglige rockegåter du må løse dersom du ønsker å finne ut hva som er dagens slot, og deretter kan du vinne daglige free spins og super spins. Men det er også en ukentlig turnering hvor du kan vinne flotte pengepremier. For å delta her så må du spille minst 20 runder med minst 2 kroner i innsats. Dette kvalifiserer deg til å delta, og den som vinner mest gevinster samlet på disse 20 rundene vinner turneringen. Førstepremien er hele 10 000 kroner, mens andre- og tredjeplassen gir deg henholdsvis 8500 og 7500 kroner. Det er pengepremier helt ned til 25. plass.

Betsafe velkomstpakke

Dersom du er ny hos Betsafe så får du 100% bonus inntil 2500 kr samt 50 freespins på kjøpet. Det er dessuten 15 gratis free spins å hente seg når du blir medlem via linken under.

Hent din bonuspakke nå!

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *