Underhold deg selv med online gambling – fordi det er gøy!

Du har en fast jobb, liker å spille din ukentlige innebandy-kamp og ellers være kreativ i garasjen eller på arbeidsrommet. Noen ganger føler du likevel for å gjøre noe helt annet for slappe av. Da underholder du deg selv med online gambling, rett og slett fordi det er sable gøy.

Så, hva vet du om online gambling?

Spilleautomat fruktFor det første, visste du at gambling er vanedannende, og at du kan tape mye penger? Du har kanskje hatt en liten utflukt med venner på hesteveddeløp, og sett at enkelte ikke helt klarer å holde styr på sine innsatser eller sette begrensinger for seg selv. Da vet du nok kanskje også litt om hvordan spillingen påvirker økonomien din, og hvordan du skal holde orden på det hele.

Du føler kanskje at du er disiplinert nok til å sette av en viss sum penger for underholdning. Det vil si, du setter pengene du er forberedt på å tape, og kaller din online gambling økt «uskyldig moro». Når disse pengene er brukt opp så er planen at du skal slutte med pengespill for denne måneden.

Hvis du derimot skulle kommer over noen gevinster underveis så er jo dette også bra. Kall det gjerne en bonus som du kan bruke til noe spesielt, som et par nye sko eller putte på sparebøssen for neste års ferie. Når denne “bonusen” er satt til side kan du enten velge å fortsette å spille til din månedlige grense er nådd, eller du kan stoppe med en gang. Det kommer an på hva du føler for selvsagt.

En fornuftig spiller

En erfaren og fornuftig gambler vet bedre enn å:

–  Se på gambling som en måte å tjene penger på.

– Ikke sette mål for hvor mye du bør vinne i hver økt.

– Ikke sette begrensninger på hvor mye du har råd til å tape.

Du ble kanskje klar over alt dette med din erfaring med hesteveddeløp og lignende. Du ble vitne til venner eller kolleger helt ut av kontroll på veddeløpsbanen. Du vet at når du vinner er det spennende og akk, så spennende. Studier har funnet at gambling gjør at hjernen reagerer som den gjør med god mat og enkelte legemidler. Det er derfor det er viktig å holde kontrollen.

Når du begynte med online gambling fant du raskt ut at det er mye raskere og enklere enn offline gambling. Du oppdaget at:

– Kan du prøve spillene gratis.

– Du får forlokkende og lukrative bonuser og free spins.

– Du trenger ikke å reise noe sted og kan gamble fra sofakroken eller i godstolen foran peisen.

– Du kan gamble akkurat når det passer deg. Spesielt på mobilen eller nettbrettet.

Så, dersom du klarer å holde spillingen innenfor fornuftens grenser å kun spille for moro skyld så er gambling online en meget spennende og morsom hobby.

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *