Tre nivåer med action hos NorskeAutomater.com

Norskeautomater6000Spilleautomaten Aliens fra Net Entertainment har endelig blitt lansert i det norske casinoet NorskeAutomater.com og dermed ligger alt til rette for en heseblesende spillopplevelse som du knapt har opplevd maken til!

Aliens gir oss knallhard action og en ny måte å spille på, og her er underholdningen fordelt over tre forskjellige nivåer som hver har sine spesialfunksjoner!

Let og ødelegg

Search and destroy er et velkjent militært begrep, og det kan man virkelig si at er gjeldende i Aliens. Nivå 1 handler om å avdekke og samle inn monstre, nivå to handler om å bevege seg gjennom korridorene og drepe aliens, mens man i det tredje nivået skal ødelegge The Hive og dronningen som befinner seg der.

I nivå 1 må man samle opp aliens for å kunne avansere til nivå 2 og det gjør man ved å vinne gevinster. Symbolene i kombinasjonene legges opp i en måler i toppen av spillet, mens et spinn uten resultat vil føre til at et symbol fjernes. Jo flere like symboler man får i måleren jo høyere gevinstmultiplikator tar man med seg opp til nivå 2.

I nivå 2 er det showdown med monstrene og man må kjempe seg forbi 10 forskjellige beist for å kunne avansere videre. Her må man ha litt flaks og skaffe seg nye magasiner til våpenet slik at man kan forsvare seg skikkelig, og samtidig får man dra nytte av multiplikatorverdiene man samlet i det første nivået.

Tredje nivå handler om å ødelegge The Hive og destruere dronningen av alle monstre! Her vil hjulspinnene avsløre hvor hardt vi angriper og lykkes vi med oppdraget vinner vi en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med 240!

Spill i dag hos NorskeAutomater.com og få en bonus på 100% opptil 2000 kroner på ditt første innskudd, noe som gjelder kun nye kunder. Som ny spiller får du også 25 freespins på Starbrust når kontoen er aktivert.

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *