Super Joker

Super Joker er en original norsk spilleautomat. Her får du mystery-win, og mange fantastiske funksjoner. Spill Super Joker gratis!

Super Joker er originalen av Mega Joker

Super Joker er faktisk mer kjent som Mega Joker, men faktum er at Super Joker er den originale spilleautomaten. Mega Joker er den første nettversjonen, priodusert av Net Entertainment, men nå er også Super Joker på nett – originalt navn, originalt utseende!

Vinn opptil 2000 euro

I det nederste standardvinduet kan du vinne 2000 mynt ved å få tre kister i samme gevinstlinje, mens du kan vinne opp til 400 mynter ved mystery-gevinst på tre jokere i samme gevinstlinje.

I supermeter-modus kan du vinne hele 2000 mynt ved å få mystery-gevinst, og hvor mange jokere du trenger for å få det, kommer helt an på hvilken innsats du bruker.

De heftigste funksjonene på Super Joker, er at du kan vinne opp til 2000 mynt på flere forskjellige måter. En mystery-gevinst i supermeter-modus er den vanligste måten å vinne dette beløpet på. Når du får en gevinst fra standardvinduet kan du velge å spille i supermeter-modus med 40, 100 eller 200 mynt som innsats.

– Satser du 40 mynt, må du ha tre jokere i samme gevinstrekke for å få mystery-win
– Satser du 100 mynt, vil du få mystery-win ved å få én joker i det midterste hjulet
– Satser du 200 mynt, vil du få mystery-win uansett hvor i vinduet jokeren kommer

Mystery-win i supermeter-modus er mellom 100 og 2000 mynt hver gang. I vanlig vindu er mystery-win 20-400 mynt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *