Kronesautomaten

Hos oss kan du spille på Kronesautomaten gratis, eller du kan lese vår omtale og se om du vil spille for ekte penger med våre fantastike casinobonuser!

Knipsekassa er tilbake!

I 2010 ble endelig folkefavoritten i Norge lansert på nettet. Alle visste hva en kroneautomat var, og de fleste var enige om at dette var en sjarmør. Til og med de som virkelig var i mot spilleautomater, kunne like denne knipsekassa.

 

Bonusspill

Den største forskjellen på Kroneautomaten og det gamle kronespillet, er at du får et bonusspill på Kronesautomaten på nett. Dette bonusspillet går ut på å få alle lukene til å lyse innen 30 krone-knips. Får du til dette, vil du komme til bonusspillet.

I bonusspillet får du 25 mynter, og når du trykker vil Kronesautomaten knipse ut fem og fem mynter i slengen. Du er garantert gevinst på alle 25 mynter, så de som ikke treffer noen luker, får du tilbake. Slik går det i en syklus til du har fått gevinst på alle sammen.

I lukene står det et tall. Treffer du en av lukene vil du få dette tallet ganger innsatsen som din gevinst. På endene til høyre og venstre er det luker merket med bokstaven “R”. Treffer du her, bygger du opp myntbeholdningen under. Når myntene når luken, vil du få utbetalt 5 mynter neste gang du treffer.

Vi nevner også bonusspillet en gang til, da det kan ligge mye penger her, litt avhengig av hva du har som myntinnsats. Få alle lukene til å lyse innen 30 knips, så får du 25 mynt i et bonusspill, der du er garantert gevinst på alle myntene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *