Jackpot 2000

Her kan du spille Jackpot 2000 gratis. Les om ulike funksjoner og anbefalinger. Vi gir deg dessuten den beste bonusen når du skal spille Jackpot 2000!

Den originale favoritten

Jackpot 2000 er den originale norske spilleautomaten som mange ser på som den mest populære. Net Entertainment har laget en nettversjon som de valgte å kalle Jackpot 6000. Nå er også Betsoft ute med en klisslik spilleautomat, både med tanke på navn, men også med tanke på utseende.

 

Vinn opptil 10 000 euro!

Jackpot 2000 har hele €10 000 i høyeste utbetaling. Dette er utrolig mye mer enn den originale spilleautomaten hadde – for den hadde jo 2000 norske kroner som jackpot. For å få jackpotten må du få mystery-gevinst i supermeter-modus, eller tre jokere i samme gevinstlinje i standardvinduet.

På Jackpot 2000 finnes det mange spennende funksjoner som gjør denne spilleautomaten helt unik. Du begynner alltid å spille i det nederste standardvinduet, til du eventuelt får en gevinst. Da står du nemlig ovenfor tre valg:

1. Trekke inn gevinsten, og fortsette i standardvinduet.

2. Spille Heads or Tails: Du velger enten kron eller mynt, og spilleautomaten vil da “kaste” mynten. Her kan du satse hele eller deler av gevinsten i håp om å doble.

3. (anbefalt) Satse hele gevinsten i supermeter-modus. Her satser du for 20 mynt, men har tilgjengjeld alle gevinstlinjer åpne. Skulle du få to jokere synig i vinduet (spiller ingen rolle om det er på samme gevinstlinje), vinner du mystert-gevinst. Kanskje innkasserer du €10 000!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *