Crazy Reels

Crazy Reels er en gammel norsk spilleautomat, der du blant annet har en morsom respin-funksjon, som gjør at du kan spinne det samme spinnet opp igjen! Spillet er dessverre deaktivert hos samtlige casinoer og kan ikke lenger bli spilt.

Crazy Reals deaktivert og fjernet

En gammel norsk spilleautomat

Crazy Reels er en gammel norsk spilleautomat, som mange sikkert husker fra tiden den stod i Norge. Den har en unik skill-stop-knapp, som gjør at du kan motta gevinster flere ganger etter hverandre.

95% teoretisk tilbakebetalingsprosent

På spilleautomaten Crazy Reels har man 95% tilbakebetalingsprosent. Det betyr at man blant annet kan utnytte en maksimal bonus, og bruke stacken kontinuerlig til å spille på Crazy Reels. Spill gjerne med minste myntverdi, slik at du kan spille flere spins. Dette øker den teoretiske muligheten for at du faktisk får tilbakebetalt ca. 95%. Ingenting når det gjelder tilbakebetalingsprosenter er absolutte, her spiller selvfølgelig også tilfeldigheter inn.

Du har fem gevinstlinjer på Crazy Reels. Får du tre like symboler på en av disse gevinstlinjene, får du 20x innsatsen tilbake. Da kan du også prøve å motta denne gevinsten flere ganger.

Etter en gevinst, vil du få beskjed om å trykke på stoppknappen. Poenget her, er at lyset skal stoppe der det står “stopp” – men dette er enkelt. Neste nivå er langt vanskeligere, men såvisst ikke umulig.

Når du har klart deg gjennom første nivå, tas du til det andre og siste nivået. Her skal du stoppe, slik at en av de belyste pilene stopper på “spill på nytt”. Klarer du dette, får du samme gevinst. Dette kan i teorien skje så mange ganger du bare orker.

Alle gevinster er dessuten låst, så du mister ikke hele gevinsten om du skulle tape ved eventuelle flere slike runder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *