Sjekk ut Nirvana julekampanje hos Vera & John

Tell ned de siste dagene til julen med Nirvana julekampanje hos Vera & John. Her er det 125 000 kr i premiepotten, og en stor del av denne kam bli din.

Nirvana julekampanje Vera & John turneringVera & John har i år arrangert en egen julekampanje som handler om slotmaskinen Nirvana. Det er utvikleren Nirvana som står bak denne populære automaten. Her står magiske dyr i fokus, og symbolene forestiller både en gullbekledd slange, en ugle med hale, en kanin med horn og en ildfugl. Spillet passer bra for deg som ønsker å sette i gang adrenalinpumpa, for her kan du aldri vite hva som skjuler seg bak neste spinn.

En av spesialfunksjonene til Nirvana er free spins omganger. Disse starter når du får frem minst tre free spins symboler. Før de setter i gang får du lov til å velge deg en tilleggsfunksjon, som kan gi deg ytterligere fordeler. Du kan da plukke fra følgende funksjoner:

Nudge reels, disse justerer radene til best resultat
Mega reel, her får du tre synkroniserte hjul
Wild seeds, plasserer ut tre til fire tilfeldige wilds

Jo flere free spins symboler du får på en linje, desto flere av disse funksjonene har du muligheten til å kombinere. Dette gir deg en enda større sjanse til å ende opp med gevinst.

Slik foregår Nirvana julekampanje

Denne kampanjen foregår i form av en turnering. 10 vinnere del dele en pott på 125 000 kr, og den mest heldige av disse får 25 000 kr. Det er hva vi kaller en fin julegave! For å bli med trenger du bare å spille i vei på slotmaskinen Nirvana hos Vera & John. Spill helt til du klarer å få gratis spinn runder. Den som klarer å vinne den høyeste myntgevinsten i løpet av free spinsene er nemlig den som ender opp øverst på seierspallen.

Lurer du på hvordan du kan sjekke hvordan du ligger an? Dette er ikke vanskelig. Idet du starter dine første gratis spinn omganger mottar du et unikt spillernummer. Det er dette du benytter når du skal sjekke hvordan du ligger an. Det finner ingen restriksjoner for hvor mange omganger du kan spille i løpet av kampanjeperioden.

Meld deg inn hos Vera & John

Dersom du ønsker å delta i denne julekampanjen bør du registrer deg hos Vera & John i dag, om du ikke har gjort det fra før. Du blir da tatt imot med casinoets generøse velkomsttilbud. Dette gir deg en bonus på 100 prosent inntil 4000 kr på det første innskuddet ditt. Ved siden av dette mottar du også 20 gratis spinn. Klar, ferdig, GÅ!

Hent din Vera & John bonus!

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *