Sjekk ut MrGreen Cash Drop

Vinn din andel av 100 000 kroner i MrGreen Cash Drop turnering.

MrGreen Cash Drop Taco Brothers PoltavaSpill i vei på dine favorittautomater, og få muligheten til å vinne store pengepremier. Dette er rett og slett belønninger for å ha det gøy, et konsept vi er store tilhengere av. I MrGreen Cash Drop gjelder følgende spilleautomater: Taco Brothers, DJ Wild og Bloopers. Spill minst 20 runder på et av disse spillene, på laveste level, for å kvalifisere deg. Den 06. september vil det avholdes en trekning, og 18 vinnere deler potten på hele 50 000 kroner. Førsteplassen får størstedelen av kaka på 25 000 kroner. Dette vil bli kreditert dagen etter.

Del to av MrGreen Cash Drop turnering

Dette er en todelt kampanje, og del to handler om slotmaskinen Poltava.  Dette er en turnering, der du skal prøve å oppnå så mange klistrede wilds som mulig ut kampanjeperioden. Det blir satt opp en ledertavle, der du til enhver tid kan se hvordan du ligger an. Her er også premiepotten på 50 000 kroner, som vil si at det til sammen deles ut 100 000 kroner i denne perioden. Også her er førstepremien på 25 000 kroner.

Spill i vei, og ha det morsomt med disse populære spilleautomatene, så kanskje du ender opp med å fylle opp lommeboka di litt ekstra også.

Nye spillere hos MrGreen

Dette er en kampanje som starter 01. september, og varer til og med 06. september. Den gjelder for eksisterende medlemmer hos MrGreen, så er du ikke det fra før er det på tide å registrere deg i dag. Da vil det hele starte med at du mottar casinoets generøse velkomstbonus på 100 % opptil 1000 kroner på ditt første innskudd. På toppen av det hele får du også 100 free spins. Klikk på knappen under for å hente dette tilbudet nå.
Hent din bonuspakke nå!

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *