Få Starburst bonus hver dag i ellevill bursdagskampanje

Starburst fyller 10 år, og hos NorgesAutomaten feires det med fulle flagg. Over de neste fem dagene er det 1500 kroner, 40 free spins og en god del moro & spenning å hente.

NorgesAutomaten gir deg Starburst bonusDet er rimelig lett å få startet. Sett inn 250 kroner i dag og få 20 free spins med engang. Rask start. Du kan så bruke de 250 kroner på den superpopulære NetEnt-automaten Twin Spin i morgen. Gjør du det vil du bli belønnet med ytterligere 20 Starburst free spins.

Etter dette blir det enda større summer, og kampanjen blir plutselig rimelig kreativ. Obs: Du må gå til kampanjens side og klikke på «Delta nå» for å være med. Ikke glem det! Litt viktig.

Slik får du 1000 kroner ekstra

På mandag 30. januar vil du få 15% opptil 500 kroner når du vinner mer enn 50 kroner på Starburst. Jepp, du hørte riktig, ekstra gevinster. Herlig! Det er på en annen side tirsdag som har det sterkeste direkte tilbudet. Da vil du nemlig få 50% opptil 500 kroner.

Jepp, sett inn 1000 kroner og spill for 1500 kroner i Starburst bonus (merk: Du kan bruke bonusen din på alle spillene du selv ønsker). Du trenger ikke engang sette inn maksinnskuddet. Bare pass på å sette inn mer enn 150 kroner, og bonusen er din. Glem nye norske automater for noen dager, og kos deg med en klassiker.

Vinn uansett på 1. februar

Første februar er siste dagen, og kanskje den morsomste delen av feiringen. Her vil du nemlig få 25% opptil 500 kroner i cashback. Ja, du hørte riktig: Cashback. Merk: Du må ha nettotap på 250 kroner eller mer for at tilbudet blir aktivert: Og du må selvfølgelig spille på Starburst for å være med. Tap på andre spill telles ikke mot cashback. Dette er med andre ord en mulighet til å feire bursdagsbarnet Starburst, med 25% ekstra trygghet.

Ikke medlem av NorgesAutomaten?

Hvis du ikke er medlem av NorgesAutomaten ennå er dette en god grunn til å hoppe på – men enda bedre: De har en velkomstbonus på 100% opptil 5000 kroner, pluss hele 200 free spins på siden. Men merk at dette ikke er helt vanlige spinn, de er for selveste Mega Fortune Dreams – en av verdens største jackpotautomater. Hvert av disse 200 spinnene kan gjøre deg til mangemillionær. Det er med andre ord en utrolig generøs start hos et av bransjens kanskje mest generøse norske casinoer.

Hent dine free spins her

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *