Flaxlodd

Flaxlodd er lodd fra Norsk Tipping, og de mest kjente skrapeloddene i Norge.

Kommer Flaxlodd på nett?

Norsk Tipping vil lansere nettcasino i løpet av år 2013, og vi har stor tro på at det vil komme flaxlodd på nett da. Dette kan vi ikke si med sikkerhet, men sannsynligheten for at det skal komme er stor, siden dette fullt og holdent er Norsk Tipping sitt produkt.

 

Litt om Flaxlodd

Flaxlodd ble for første gang lansert i 1988, og ble Norges første skrapespill. Toppremien på det første skrapeloddet var 250 000 kroner, mens prisen per lodd var 20 kroner. På den tiden ble det nye lodd, eller loddserier hver eneste måned. Det var heller ikke sjeldent at loddene ble utsolgt. Man kunne kjøpe disse flaxloddene i banker, kiosker og på postkontor.

I 1990 ble det klart at dette var det sjuende skrapespillet i verden, og at Norsk Tipping hadde fått størst omsetning på skrapelodd i hele verden, når man regner omsetning per innbygger.

De siste 20 årene har bestått av mange nye lanseringer av forskjellige skrapelodd. Standard skrapelodd hvor man skal skrape tre like tall/symboler er nok fortsatt de mest populære, men det har også kommet flaxlodd som bingospill og spill som er basert på spillet “extra” eller liknende. Prisen på flaxloddene er på det samme som det startet med (som regel), og man vinner på ca. hvert fjerde lodd.

Vi lover å holde deg oppdatert på om Flaxlodd også blir lansert på nett. Ønsker du å bestille flaxlodd i kvantum, kan du bestille dette fra Norsk Tipping fra Flaxbestilling.no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *