Texas Holdem

Texas Hold’em er kanskje verdens mest populære kortspill, og spilles av flere titusen på nettet hver eneste dag.

 • Få €7 gratis!
  Få 7 euro å spille med!
  Nå kan du prøve 7Reds helt spesielle spilleautomater gratis!

  Få €7 å spille med nå!

 • €10 GRATIS
  Betsson casinobonus
  Bruk bonuskode

  Hent din bonus!

  €10 GRATIS og 200% bonus
  Sett inn €50 kr får €100 ekstra!

Texas Hold’em på nett

Texas Hold’em er det mest spilte kortspillet i hele verden, og ikke minst på nett. Alt er veldig tilgjengelig, og det finnes flere typer spill. Sit&Go, vanlige pokerturneringer og cash game, for å nevne noe.

Litt mer om pokerspillet

Skal du spille poker på nett, er Texas Hold’em et lurt valg. Det er dette de aller fleste velger å spille, som igjen vil si at det er her det er mest action. Mange mener også at det kan lønne seg å spille limit texas hold’em, slik at leksene som ville vært dyre i no-limit ville vært billigere i limit, og dette er vi enige i. Men hvis du ikke klarer å holde disiplinen oppe når du spiller limit, kan også dette bli dyre lekser.

texas_holdem_pokerGrunnen til at vi snakker litt om dette, er fordi man må være forberedt på å tape litt i starten hvis man er helt nybegynner i poker. Hold’em er et enkelt spill, med enkle regler, men det tar lang tid før man blir god i det. Teorien vi har, er at man ikke blir en god pokerspiller før man har havnet i alle mulige slags situasjoner, og tatt lærdom av alle avgjørelser. Da vil man, etter mange hender, vite hva som lønner seg og hva som ikke lønner seg i lengden. Dette er nøtten å knekke for at kurven skal peke oppover. Spill disiplinert i starten, hvor du bare spiller gode hender. Du skal nok få prøvd deg i vanskielige situasjoner da også!

Spillets gang:

Alle som deltar får to kort hver, som ingen andre ser. Dette kalles hole-cards. Det blir også lagt på blinds (liten og stor), og eventuelt ante (for alle), men dette vanligst når man kommer langt i turneringer. Deretter starter budrunden, hvor den som sitter til venstre for storeblind begynner. Han kan da velge å syne storeblind, høyne, eller kaste seg.

Etter budrunden kommer floppen, og består av tre kort som alle kan se. Ny budrunde begynner, og denne gangen er det smallblind (eller første deltaker til venstre, hvis smallblind har kastet seg).

Etter budrunden kommer kort nummer fire, som heter Turn. Ny budrunde, som etter flop.

Siste kort er River, som påfølges av siste budrunde. Hvis det blir synet eller checked, viser man sine hender. Verdien på din hånd, vil være de fem beste kortene utifra de to du har på hånden, og de fem som ligger på bordet.

Reglene er som sagt veldig enkle, men det kan ta lang tid å bli god i spillet. Når du kommer i gang, vil du oppleve oppturer og nedturer, men så lenge du alltid klarer og bli underholdt av dette fantastiske kortspillet, vil du klare deg veldig bra. Vårt stalltips: Nøkkelordet til suksess er tålmodighet og disiplin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *