Spilleautomater til salgs

Du kan kjøpe originale spilleautomater som tidligere har stått utplassert rundt om i Norges land. Se hvor du bør se etter spilleautomater til salgs.

  • Få 7 euro å spille med!

    Få €7 gratis!
    Få €7 å spille med nå!

    Få 7 euro å spille med!
    Nå kan du prøve 7Reds helt spesielle spilleautomater gratis!

Rubrikkannonser er ofte rimeligst

Du finner ofte de billigste spilleautomatene i diverse rubrikkannonser. Du finner best utvalg hos Finn.no, men det er ikke satt noen gitt kategori på slik objekter. Se derfor under både spill/konsoller, og samlinger. Det letteste er selvfølgelig å gjøre et søk etter objektet du leter etter.


Populære norske spilleautomater

Det er først og fremst de gode gamle automatene, som nå også er populære på nett, som folk flest vil ha. Jackpot 2000, Super Joker og Crazy Reels er blant de mest populære – i tillegg til den kjente kroneautomaten som det dessverre finnes veldig få av. Prisen på disse gamle spilleautomatene varierer veldig, alt ettersom sjeldenhet og hvordan den er i stand. Det er for eksempel vanskelig å finne en strøken kroneautomat, mens det finnes mer å velge mellom på spilleautomaten Jackpot 2000.

Det er en stor fordel om du kan å skru litt, og vet litt om elektronikk. Da kan du også kjøpe en gammel spilleautomat for en billig penge, fikse på den, og stå der med en verdi på opptil flere titusener kroner.

Det er mange gutters drøm å kjøpe seg en original spilleautomat!

Norske spilleautomater er nå også på nett

Du har kanskje fått det med deg også, men originale norske spilleautomater er lansert i nettversjoner. Det er dessuten mange fordeler med disse automatene, i form av bedre tilbakebetalingsprosent, høyere toppgevinster og ikke minst en innskuddsbonus den første gangen du setter inn penger.

Vi anbefaler 7Red Casino, hvor du dessuten får 7 euro helt gratis når du registrerer deg. Har du ikke testet spilleautomater på nett, er dette en gylden mulighet.