Norgesautomatene

Mega Joker – Ble lansert samtidig som storfavoritten, og er av mange betraktet som den beste. Den har også en lokal progressiv jackpot som utløses tilfeldig (ingen gevinstrekke nødvendig).

Super Nudge 6000 – Kom på nett i 2010, som et frisk pust for casinospillere. Har dog ikke blitt like populær som de to vi allerede har nevnt, men det ble likevel dannet en komplett trekløver på nett, da disse var de mest populære spilleautomatene i Norge før forbudet kom i 2007.

Flere norske lanseringer

Net Entertainment står bak spillene vi har nevnt, og som du kanskje ser, er navnene noe forandret. Betsoft er enda en spillprodusent som har laget eksklusive norske spill for spillselskapene 7Red.com og NorgesSpill, hvor de også har beholdt sine respektive originale navn. Henholdsvis Jackpot 2000, Super Joker og Old Timer.

De fleste husker sikkert den norske knipsekassa, som ofte betegnes som den store sjarmøren av alle Norgesautomatene. Hos Unibet kan vi også spille en nettversjon av denne, med flere spennende funskjoner du garantert aldri har sett på et kronespill før. Også denne spilleautomaten ble lansert noen år etter, men fikk en enorm suksess. Det ble også arrangert NM i Kronesautomaten, hvor den heldige vinneren kunne stikke av med hele 100 000 norske kroner.

Plumbo

Det norske bandet “Plumbo” har også lansert sin egen spilleautomat hos NorgesSpill.com. Vi vil ikke direkte samle den under “Norgesautomatene”, men føler likevel at den fortjener litt omtale. I motsetning til de klassiske norske spillene, har Plumboautomaten fem hjul og muligheter for freespins og andre spesielle funksjoner.

Du får dessuten 50 kroner helt gratis når du registrerer deg – og kan teste ut flere Norgesautomater gratis, samt beholde gevinsten selv!