Jackpot 6000 på mobil

Har du lyst til å spille Jackpot 6000 på mobil, iPhone, iPad eller andre nettbrett? Vi gir deg 7 euro gratis å spille for!

NetEnt-versjonen enda ikke optimalisert

Net Entertainment står bak flere norske spilleautomater som Jackpot 6000, men det er dessverre kun et fåtall av spillene som er optimalisert for mobilspill. Det vil nok skje innen nær fremtid, men heldigvis har vi et meget flott alternativ til deg.


Spill originale Jackpot 2000 på mobil

Jackpot 6000 på mobil
Jackpot 6000 på mobil

Alternativet er 7Red.com. Her får alle spillere 7 euro helt gratis, og du kan spille originale spilleautomater som Jackpot 2000, Super Joker, Old Timer, Random Runner og mange fler. Her er tidenes favoritter samlet på et sted, med høyere utbetalinger og bedre betingelser.

Betsoft, som er spillprodusenten bak de originale nettversjonene, har tilpasset sine spill til mobilcasino. Dette betyr at du enkelt kan registrere deg og spille via mobil eller nettbrett – 7 euro får du uansett helt gratis.

Omsetningskrav og bonuser

Det beste med 7Red er at de har én i omsetningskrav. Det betyr at alt du vinner med dine 7 euro, kan du bestemme over selv – du kan for eksempel ta dem ut, selv om du ikke har gjort et innskudd! Bedre bonusbetingelser skal du lete lenger etter.

Samme vilkår gjelder for innskuddsbonusen hvis du velger å sette inn penger (som forøvrig er svært enkelt via både mobil og nettbrett). Du får matchet beløpet du setter inn med 100% opp til 100 euro. Omsetningskravet er også her på én, og alt du vinner med bonuspengene blir dine.