Jackpot 20 000

Jackpot 20 000 er den nye lanseringen hos Unibet Casino. Dette er et helt nytt spill basert på den originale spilleautomaten Jackpot 2000.

Nettversjon av Jackpot 2000

I 2006 ble det et spilleautomatforbud i Norge, og samme år ble Jackpot 6000 lansert på nett. Nå er altså Unibet ute med en ny kopi av Norges mest populære spilleautomat. Jackpot 20 000 er laget av spillprodusenten Relax Gaming – en ukjent spillaktør, men sannsynligvis et selskap vi kommer til å høre mye om i tiden fremover.

Vinn 20 000 euro på ett spinn

Selv om det ikke er store forskjeller på de forskjellige versjonene på nett, kan du vinne hele 14 000 euro mer på Jackpot 20 000. Det er ingen annen norsk spilleautomat som utbetaler like mye, hvis vi ser bort fra den progressive jackpotten på Mega Joker.

Når du får en gevinst kan du velge mellom å satse gevinsten på Heads or tail (bjelle eller joker), eller satse gevinsten i supermetermodus. Her kan du vinne mellom 10 og 20 000 ved å få to jokere synlig hvor som helst i vinduet. Du kan forøvrig “cashe ut” pengene og spille i standardvinduet når som helst.

Forskjellen er med andre ord ikke stor, men det er flott med flere alternativer. Her hos oss kan du prøve demospillet helt gratis, men vi anbefaler at du registrerer deg hos Unibet – som forøvrig har en eksklusiv avtale med Relax Gaming på dette spillet. Her kan du få bonus på ditt første innskudd, delta i turneringer – eller spille dette og flere spill med lekepenger helt gratis. Gjør som ober 200 000 andre nordmenn – registrer deg hos Unibet!