Spilleautomat med norrønt spinn

Etter en liten lastesekvens blir vi møtt med lekker grafikk som vi med ett kjenner igjen. Plutselig står vi øye til øye med alt vi lærte om i historietimene på skolen. Symbolikken er kjent for de fleste. Guder og gudinner som Odin og Frøya snurrer rundt, og gir oss et håp. Kanskje ikke samme håp som de gjorde i oldtidens Skandinavia, men endog et håp – et håp om gevinst.

20 gevinstlinjer – mange bonusmuligheter.The Gods of Hall of Gods

Hall of Gods gir oss en mengde med vinnersjanser. I alt 20 gevinstlinjer som krøller seg på kryss og tvers over spilleruten gjør at man nærmest blir svimmel av alle mulighetene. Automaten har 5 hjul og man trenger minst to like symboler for å få gevinst. Det er 10 symboler som gir gevinst: 5 guder og gudinner, og 5 artefakter. Gudene er det minst to på en linje som skal til, mens artefaktene krever minst 3 på en linje. Som om ikke det var nok, får du i tillegg 3 bonusmuligheter.

Midgardsormen

Den første bonusmuligheten er Midgardsormen. Den strekker seg ut og blir et wildcard for alle symboler unntatt bonussymboler. Ormen som ifølge Snorre Sturlasson strakk seg rundt hele jordkloden, strekker seg langt for at du skal få din gevinst.

Hammerbonus

Får du 3 av dette symbolet aktiverer du bonusspillet. Dette er et eget spill inne i automaten, her er det uante vinnersjanser. Dette spillet kan kun aktiveres en gang per spillerundet. Så her gjelder det å smi mens Tors hammer er varm.

Hugin og Munin – Scatter

Hvis Odins kjære kråker dukker opp 3 eller fler ganger får du freespins! Men ikke nok med det, freespinnene utbetaler trippel gevinst! Avhengig av hvor mange kråker du ser på skjermen, så kan du få opp til 20 freespins – det er virkelig noe å ta med seg.

Konklusjon

Hall of Gods er et gøyalt og spennende spill som byr på en myriade vinnersjanser. I tillegg får du god tid til å sette deg inn i automaten og alle mulighetene når du registrerer deg. Så kjeder du deg litt? Eller sikler du etter å vinne noen slanter? Prøv Hall of Gods, den er absolutt og anbefale.