Norgesloddet

Norgesloddet er Norges mest populære skrapelodd. Men navnet har også to betydninger.

Norgesloddet.com – Originale Norskelodd.com

Norgesloddet.com var den opprinnelige nettsiden til det som i dag er Norskelodd.com. Ordet Norgesloddet er sterkt inspirert av NorgesAutomaten, og vi har fått ulike andre varianter. Navnet i seg selv har blitt et slang-ord for “den mest populære av de norske”, hvor spilleautomaten Jackpot 6000 for eksempel er “NorgesAutomaten”. Norgesloddet derimot består av et spill som på nett heter “Lucky Double”, og ligner på flere av de klassiske loddene man har her i Norge.

 

Lucky Double – Norges favorittlodd på nett

Lucky Double består av to skrapefelt: et hvor du kan skrape frem 100 000 euro, og et hvor du kan trylle frem 100. Dette er også standard på de klassiske norske skrapeloddene. Hvert lodd koster to euro, og vinnersjansene er 1 til 3 – med andre ord litt høyere enn de vi har i Norge, noe som er et stort pluss.

Vi anbefaler Betsson til alle som ønsker å spille skrapelodd på nett. Nettsiden Norskelodd.com eies av Betsson, og alle kan finne det samme spillutvalget her. Du finner dessuten en helt egen kategori for skrapespill i toppmenyen når du er logget inn på din spillerkonto. Når du setter inn ditt første innskudd, får du en match-bonus på innskuddet ditt, og får mer å spille med. Da er skrapelodd med gode tilbakebetalingsprosenter å foretrekke for å spille ut bonuskravet.