Lynlodd

Lynlodd kjenner du kanskje best via basarer eller loddsalg for ditt fotballag eller liknende. Har du noensinne prøvd lynlodd på nett?

Trenger du Lynlodd?

Mange er ute etter lodd til sine formål – enten det er for å få inn noen ekstra kroner på en basar, eller for å støtte sitt lokale ungdomslag, fotballag, eller andre sportsklubber. Flere og flere benytter seg av disse loddene for å dekke skoleturer, eller andre ting i forbindelse med skolen. Ringen.no har en egen nettbutikk hvor du kan kjøpe lynlodd på nett.


Finnes det lynlodd på nett?

På ulike nettcasinoer finnes det faktisk mange skrapelodd som kan likne på mange av lynloddene som blir produsert av for eksempel Ringen.no i Norge. Du syns kanskje dette høres rart ut, å kunne skrape lodd på nett, men det er mer naturlig enn det høres ut som. Faktisk er det meget underholdende for de som liker å spille på skrapelodd, og drømmer om store milliongevinster.

Selv om du ikke finner lodd som er nøyaktig like som lynloddene i Norge, finner man i hvert fall et hav av ulike skrapelodd. Her kan du velge mellom klassiske lodd – som minner om de du får hos din lokale kommisjonær – eller abstrakte lodd som kanskje kan minne mer om et nettspill.

Uansett hva du velger, får du en høy teoretisk tilbakebetalingsprosent, en god bonus, og muligheter for store milliongevinster.