Poker på mobil

Har du en smarttelefon med Android eller har du en iPhone? Da kan du spille poker hvor som helst i hele verden!

  • Eksklusiv bonus

    Unibet Casino
    Sign me up!

    Eksklusiv bonusFå 100% opp til 500 euro!

Mobilpoker i hele verden

Du kan spille poker på mobilen uansett hvor du befinner deg, så lenge du har nett på mobilen. Mobilpoker er helt likt som på datamaskinen, og du logger deg inn med samme brukernavn og passord. Den eneste forskjellen er altså at du spiller på mobilen din.

Et lite tips er å sjekke kvaliteten på tilkoblingen før du begynner å spille. Spill noen minutter på lekepengebordene for å være på den sikre siden. Går alt bra med tilkoblingen her, vil det gjøre det ved de ekte pengebordene også.


Poker på mobilen hos Unibet

Unibet er en av de beste aktørene på nett, og tilbyr en enorm bredde innen alle spill – poker er selvfølgelig inget unntak. Vi anbefaler mobilpoker hos Unibet på det sterkeste. Det eneste du trenger å gjøre er å gå til Unibet.com via mobiltelefonen din og logge deg inn, eller laste ned appen.

Pokerbonus: Når du setter inn ditt første innskudd, får du tre bonusvalg. En bonus for de som spiller lite, en for de som spiller mer, og en bonus for de som er “grindere” ved pokerbodet. Alle bonusene er gode, men jo mer du spiller – dess mer bonus får du. Velg den bonusen som passer deg best.

Hvis du spiller Fastpoker, får du 5 euro i cash per 25 euro du raker for. Du har 60 dager på å tjene maksbeløpet på €200 etter registrering.

Pokerturneringer: Det er svært få som tilbyr like mange gode pokerturneringer som Unibet. Her finner man addon-turneringer, guaranteed og freerolls hver eneste dag.