Gratis poker

Ønsker du å spille poker for ekte penger, uten å satse penger selv? Ja, det er faktisk mulig!

Gratis poker = Freerolls

Hvis du har spilt litt poker på nett før, har du garantert fått med deg uttrykket “freeroll”. Dette er betegnelsen på en pokerturnering hvor det er ekte penger lagt til i potten, men det er gratis å delta. Som regel er det turneringer hvor alle kan delta, men det hender også at det er “restricted” til ulike formål.

 

For godt til å være sant, sier du?

Men det er faktisk det; sant altså. Ofte er dette i sammenheng med markedsføring (ikke nødvendigvis av aktøren selv – i England er det for eksempel vanlig at flere nettaviser arrangerer gratis pokerturneringer hos William Hill og andre pokersider) eller ulike kampanjer. Det er med andre ord en vinn-vinn situasjon.

Vi anbefaler freeroll til alle som har lyst til å spille nettpoker. Hvis du tror at du kan bli en vinnende spiller uten å ha spilt flere tusen hender, tar du regelrett feil. Du har kanskje forstått reglene, men for å bli en suksessfull spiller må du ha vært oppe i alle situasjoner som kan oppstå – og dette er selvfølgelig mange hender, og ikke minst mot mange forskjellige spillertyper.

En smart mann sa en gang at “det er dyrt å lære seg poker”, og den setningen ønsker vi at du skal tygge litt på. Det kan selvfølgelig være en investering verdt, men kan fort ta knekken på all motivasjon og disiplin. Hvis du ikke satser dine egne penger, men spiller gratis poker i freeroll vil du aldri tape penger, og ergo vil det heller ikke koste deg dyrt. Du kan bare vinne – på alle mulige måter.

Få tilgang til gratis pokerturnering når du registrerer deg

Hos de tre aktørerne vi linker til i denne artikkelen, får du en såkalt “New Player Freeroll” når du registrerer deg som spiller. Potten er på 500 euro, og du spiller altså med de andre spillerene som har registrert seg samme uke.

Siden disse er på samme pokernettverk, anbefaler vi å registrere deg på et nettsted hver uke.

Lykke til!