Freeroll

Vi har laget en liste over freerolls som du bør benytte deg av – det kan ligge mange penger i en gratis pokerturnering – vi vet hvilke.

Hva er en freeroll?

En poker freeroll er en helt gratus turnering hvor som regel alle spillere kan registrere seg. Ofte er det heller ikke krav om innskudd, men det hender at det er visse restriksjoner. I turneringene som vi ønsker å anbefale for deg, kreves det at du er en ny spiller.

De fleste pokersider har nemlig en egen pokerturnering for nye spillere med 500 euro i potten. Gjør du det bra i denne turneringen, vil du allerede ha en brukbar bankroll.

 

Registrer deg til New Player Freeroll

På de tre pokersidene vi har plukket ut for deg, får du til sammen tre ganger 500 euro gratis pokerturneringer. Det er ingen andre restriksjoner, og krever for eksempel ikke et innskudd eller noe annet.

Tips: Noen av disse pokersidene er på samme nettverk, som igjen betyr at du sannsynligvis ikke vil kunne spille alle samtidig. Meld deg derfor på til forskjellige New Player turneringer.

Det er mange positive ting ved å spille en freeroll, men for det første er det motstanden. Hvis du tar en gratis pokerturnering seriøst, vil du sannsynligvis komme langt. Mange tar det ikke seriøst, og går ofte all-in med dårlige hender. Man trenger ikke alt for mye erfaring for å kunne sondere terrenget, og finne slike spillere (vær spesielt skjerpet de første hendene). Dette er dessuten en turnering man kan registrere seg på i lang tid, og mange av spillerene vil selvfølgelig ikke møte opp – av ulike grunner. Dette kan også utnyttes, ved at du stjeler blinds og tømmer dem sakte men sikkert for chips.