Bingo

Nettbingo blir mer og mer populært, og tar over for de fysiske bingohallene. Vi kan gi deg 50 kroner å spille bingo på nett for helt gratis.

 • Få 50 kr gratis
  Mamamia bingo
  Spillere fra hele verden

  Spill gratis bingo!

 • Spill bingo
  Spill nå og få 500 kroner!
  Maria bingo – spill om store jackpotter

  Spill bingo nå!

  Få 500 kr i bonus
  Sett inn 500 kr – Spill for 1000 kr

Få 50 kroner å spille for

Hos MamaMia Bingo får du 50 kroner gratis, når du registrerer deg. Det er ikke noe krav om at du må gjøre et innskudd for at du skal motta pengene, og du får med andre ord muligheten til å teste ut bingosiden helt gratis. Har du ikke prøvd nettbingo enda, er dette en glimrende mulighet. Trykk på vår banner ovenfor, og registrer deg nå.

 

Hvordan spiller man bingo på nett?

Bingo på nett, eller nettbingo, er et svært enkelt spill – og kanskje spesielt på nett. Alt er automatisert, og man kan til og med huke av for automatisk sjekking av bingobrettene. Det finnes flere bingospill på nett, og du må velge mellom 90-balls bingo eller 75-balls bingo, hvor den sisnevnte varianten er den mest populære versjonen (hvor man har et kvadrat med bokstavene B I N G O i toppen, samt et fritt punkt i midten).

Finn deg bingospillet med innsatser som passer for deg, og gjerne med en god jackpott i tillegg – du kan nemlig bli millionær på jackpottene i online bingo.